Höstens verksamhet

Hej!

Med hopp om att ni alla njuter av olika stadier av välförtjänt sommarledighet så vill vi informera från direktionen om höstens aktiviteter på mässen.

Till att börja med så vill vi beklaga att vårens verksamhet har blivit som den blivit (inställd) och tacka för er förståelse för detta. Vi bifogar till detta mail också en verksamhetsplan för hösten, då vi innerligt hoppas att vi kan börja komma igång med aktiviteter på mässen igen. Men det är givetvis så att vi följer den fortsatta utvecklingen, så det är tyvärr möjligt att vi kommer att behöva återkomma till er med förnyade inställda aktiviteter, men vi ber er att hålla tummarna för att så inte blir fallet. Några av punkterna i aktivitetsplanen vill vi dock kommentera särskilt.

Till att börja med så har vi beslutat att genomföra det försenade vårmötet torsdagen den 13/8 (V.033) som ett fysiskt möte men med möjligheten att följa mötesförhandlingarna över nätet. Orsaken till detta är att vi bedömer att med ledning av det normala antalet deltagare på mötena så kommer vi att kunna uppfylla kraven på social distansering på mässen. Dock innebär detta att vi kommer att behöva en anmälan från er som avser deltaga, så att vi kan säkerställa att vi kan ställa iordning på rätt sätt inför mötet. Om ni inte kan delta så vill vi påminna er om möjligheten att använda er av fullmakt istället. Bifogat återfinner ni dels formell inbjudan och dels föredragningslista, samt även fullmaktsblankett .

Höstens första pensionärslunch planeras i dagsläget att genomföras den 10 september, men detta är en aktivitet som kommer vara mycket beroende på hur rekommendationerna utvecklas, men vi håller tummarna för att det ska gå att återuppta dem vid den tidpunkten.

Den 26 september så är det sedan dags för höstfest på mässen. I år så ligger den i september och ersätter därför såväl kräftskiva som vårfest i årets kalender, förutom att vara höstfest. Vi hoppas verkligen att det kommer att gå att genomföra då, och vi hoppas att så många som möjligt av er vill ta chansen att umgås i vad vi nu med säkerhet vågar beskriva som årets största begivenhet på mässen i sällskapets regi, då det i nuläget är den enda planerade festen under året.

I övrigt så hoppas vi att vi lyckats lägga in något i verksamhetsplanen för alla, vi kommer under hösten att prova med att dels ha baren öppen i samband med spelkvällarna och dels att lägga spelkvällar även på onsdagar och fredagar. 

Avslutningsvis vill vi också tacka för det stora intresset för våra semesterbostäder i sommar, och beklaga att det tyvärr inte varit möjligt att tillgodose allas önskningar. Alla våra stugor är nu uthyrda även under större delen av augusti, men vi vill påminna om att det kan vara varmt och fint även i september och att stugorna finns tillgängliga även då. Skulle ni vara intresserade av en stuga då så kontakta respektive stugfogde.

Med hopp om en fantastisk sommar, och att vi ses på mässen snart igen!

Direktionen genom Skattmästaren

Comments are closed.

Senaste nytt

Adress

Amiralitetstorget 7
Box 52, 371 21 Karlskrona
Telefon: 0455-101 89
Fax: 0455-101 89
Hemsida: https://www.sosk.se
E-post: info@sosk.se
Bankgiro: 5772-9048

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram